İSTANBUL / ATAŞEHİR - Mehmet Rauf Anadolu Lisesi

May

Öğrencilerimizin kariyer ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak, üniversiteler ve meslekler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz "Kariyer Günleri Etkinliğimiz" 15 Üniversitenin katılımıyla gerçekleşti. Katılım sağlayan üniversitelerimize teşekkür ederiz. Kariyer Günleri Etkinliğimizde emeği geçen Rehber Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

May

Nis

Öğretmen ve öğrencilerimiz ile Fener-Balat eğitim ve kültür gezisi düzenledik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda sınıflar arası münazara turnuvası başladı. Tüm sınıflarımıza şimdiden başarılar dileriz. Münazara turnuvasının hazırlanmasında emeği geçen Edebiyat öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda sınıflar arası düzenlenen futbol turnuvası bugün yapılan final maçı ile tamamlandı. Normal süresi 1-1 biten final maçını penaltı atışları sonucunda  rakibi 12/B sınıfını 4-3 yenen 9/C sınıfı Şampiyon olmuştur. 9/C sınıfını bu başarısından dolayı tebrik ederiz. Diğer sınıflarımızı da mücadelelerinden dolayı kutlarız. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Nis

Bakanlığımız tarafından yürütülen ODAP Projesi kapsamında okulumuzda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde görev alan yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ercan METİN'e ve ODAP yetkililerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bakanlığımız tarafından yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"kapsamında Edebiyat öğretmenlerimizin rehberliğinde okulumuzda yapılan çalışma örnekleri. Emeği geçen Edebiyat öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Gününün 109.yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12.Sınıf öğrencilerimiz ile Yeditepe üniversitesine eğitim ve tanıtım gezisi düzenledik. Emeği geçen Rehber Öğretmenimiz Yeliz MULHAN 'a teşekkür ederiz.

Mrt

''Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor'' Projesi kapsamında kitap okuma saati etkinliğmiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümü okulumuzda törenle kutlandı. İstiklal Marşımızın Yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.